Over VERS

Hoe is VERS ontstaan? Ondernemers Kees en Christel hebben een passie voor puur, gezond eten en willen graag iedereen in Nederland een verantwoord en betaalbaar alternatief bieden voor afhaalmaaltijden.

Mensen hebben het tegenwoordig steeds drukker en nemen te weinig tijd om gezond te koken. Vaak laat men zich dan verleiden tot het afhalen of laten bezorgen van fast food. Helaas is dit voedsel vaak bewerkt en ongezond. VERS eten & drinken zet zich in voor een gezondere levensstijl en biedt daarom een verantwoorde versie aan.

De behoefte aan gezond en vers eten zie je overal om je heen. Biologische eettentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Supermarktketens leggen zich steeds meer toe op het aanbieden van bewuste keuzes, onbewerkt voedsel en ook zijn de ‘Superfoods’ trending. Voor VERS is deze manier van eten vanzelfsprekend en is het nu ook heel toegankelijk gemaakt voor de druk bezette mens in deze snelle maatschappij.

VERS eten & drinken streeft naar een goede samenwerking met lokale bedrijven. Wij hopen hiermee de werkende mens nog beter te bereiken.