DiVERS
in Alkmaar en omstreken
 


ONZE WINKELWAND

Bij VERS vind je een winkelwand met verschillende producten, zoals granen, noten, zaden, bonen en kruiden. Deze zijn allemaal verpakkingsvrij te koop. We koken zelf waar mogelijk met verpakkingsvrije eerlijke producten. Met onze winkelwand willen we onze klanten ook de mogelijkheid geven om verpakkingsvrije producten te kopen. Natuurlijk zijn minder verpakkingen beter voor het milieu, maar wist je dat je relatief ook veel voor verpakkingen betaalt? Daarnaast kunnen verpakkingsvrije producten bijvoorbeeld thuis in glazen potten ook heel mooi staan. Neem dus je pot(je) of zakje mee en vul je voorraad aan.

Winkel

KUNSTWERKEN TENTOONSTELLEN

Ben je een kunstenaar uit de regio die een eenvoudige expositieruimte zoekt? Bij VERS is ruimte voor ongeveer 4 á 5 schilderijen (afhankelijk van de grootte). Ongeveer elke drie maanden wordt de tentoonstelling gewisseld. Aan het exposeren zijn geen kosten verbonden, maar het tentoonstellen is wel geheel op eigen risico. In de ruimte waar de kunst hangt wordt gegeten en gedronken. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk
voor het verstrekken van informatie. Voor wat betreft de keuze voor de kunst is het voor VERS van belang dat de kunst niet politiek of religieus getint is en dat deze niet aanstootgevend is. Heb je interesse om te exposeren bij VERS? Stuur een berichtje met een voorbeeld van je werk naar info@versetenendrinken.nl.

Informeer naar jouw VERSe catering


Cateringen verzorgen we elke dag van de week. Alles is naar smaak, wens en budget te realiseren. Bezorgen is mogelijk.
Ook (ver) buiten Alkmaar, al is dan vooraf (telefonisch) overleg nodig.

Neem contact op voor meer informatie!

X