januari, 2024

don18jan19:3022:00Ontdek de Kracht van Opruimen

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 22:00

Evenement Details

Met de winter in aantocht, zijn we vaker thuis. Dé plek waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Althans, dat is de bedoeling. Staat je huis tjokvol spullen? Struikel je geregeld over de rommel? Wanneer je huis eruitziet als één grote To-do-lijst, is het moeilijk te ontspannen. Tijd om te ont-rommelen!
‘De meeste mensen zijn zeker zelf in staat op te ruimen’, zegt professional organizer Mascha Lapien. ‘Alleen weten ze niet waar en wanneer ze moeten beginnen. Daardoor wordt het opruimen jarenlang uitgesteld.Structureel opruimen vraagt dat we continu beslissingen nemen: wat moet er weg, wat mag blijven. Overal kleeft wel iets aan. Een leuke herinnering, gekregen van een dierbare, duur in de aanschaf. En juist dát maakt het zo moeilijk.’
Weg met die rommel! Welkom rust en ruimte.
Ontdek tijdens deze interactieve presentatie hoe opruimen en ontrommelen je leven lichter maakt. Je ontvangt praktische tips en krijgt inzichten om zelf mee aan de slag te gaan. Mascha Lapien, De Ontrommelcoach® heeft een passie voor opruimen en is gefascineerd door onze relatie met spullen. Vol enthousiasme en op een luchtige wijze deelt ze haar kennis over opruimen, organiseren en haar werk als professional organizer.
18 januari 2024 – aanvang 19:30 – entree 15,- inclusief koffie/thee
– reserveren gewenst
X